5 kerstdiner tips voor een zorgeloze avond

5 kerstdiner tips voor een zorgeloze avond

Kerst diner tips die zorgen voor een zorgeloze avond

Als je aan kerst denkt, dan denk je aan lekker eten met vrienden en familie. Hoe leuk is het om je werknemers daar een handje mee te helpen door een food kerstpakket te geven. Heerlijk samen eten en leuke producten zoals een bbq, ovenschaal, wokpan of gourmetset maken de feestdagen compleet. Alles over food kerstpakketten en natuurlijk kerst diner tips lees je hier!

Kado tips kerst

Heb je een groot team? Het is dan soms lastig om een kerstpakket uit te kiezen wat ze allemaal leuk vinden. Kies daarom voor een kerstpakket met lekker eten of een mooi apparaat voor in de keuken. Tijdens kerst heb je drie diners te vullen (kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag). Bekijk daarom onze kerst diner tips hoe je dit het beste kunt organiseren. Wat je natuurlijk perfect kunt gebruiken voor je kerstdiners is een kerstpakket met lekker eten. Een kerstpakket met eten klinkt misschien simpel en lekker makkelijk uitgekozen. Maar daar nemen we bij Kerstpakkettenkiezer natuurlijk geen genoegen mee. We hebben de beste kerst diner tips voor je op een rijtje gezet. 

Kerst diner tip 1: Ga gourmetten!

Wat eigenlijk niet mag ontbreken en wat veel gezelschappen doen is heerlijk gourmetten. Zet het eten op tafel, laat iedereen hun eigen diner samenstellen en natuurlijk zelf bakken. Denk je aan kerst, dan denk je aan gourmetten. Bij Kerstpakkettenkiezer hebben we daar ook aan gedacht en zo zijn er kerstpakketten die zelfs een mini-gourmetstel bevatten. 

Kerst diner tip 2: Plan een uitgebreid diner

Je weet al maanden dat de kerstdagen eraan komen, tijd genoeg om wat uitgebreids voor te bereiden. Hoe leuk is het om je gezelschap te verrassen met een goed georganiseerd en uitgebreid diner. Leg ze in de watten en laat zien dat je de perfecte gastvrouw of man bent. Verschillende gangen met diverse gerechten en natuurlijk lekker lang tafelen om zo gezellig bij te praten. Geef daarom je relatie een kerstpakket met voldoende eten voor de eerste start. Ga koken in een andere stijl zoals de Italiaanse cultuur. Met deze kerst diner tip weet je zeker iedereen te verrassen. 

Kerst diner tip 3: Maak een borrelplank

De kerstdagen zijn er ook om lekker bij te kletsen met vrienden en familie die je misschien al een tijdje niet gezien hebt. Ben je geen keukenprinses of wil je de tijd en moeite besparen? Maak dan een borrelplank in plaats van uren in de keuken staan. Een chipje, toastjes, kaas, worst, nootjes en kleine taps. Je kunt het zo uitgebreid maken als dat jezelf wilt. De Spaanse kerstpakketten bevatten heerlijke kleine tapas producten, neem dus snel een kijkje. 

Kerst diner tip 4: Zet de BBQ aan

Je denkt natuurlijk: barbecueën is voor de zomer toch? Maar dat kan ook zeker in de winter! Zet lekker de barbecue aan en maak het sfeervol in de tuin. Geen barbecue in huis? Daar kunnen we snel verandering in brengen door het kerstpakket BBQ de luxe. Een pakket gevuld met heerlijke snacks en hapjes voor bij de bbq. Barbecueën is zeker de favoriet als het gaat om kerst diner tips.

Met deze tips weet je zeker dat je diners tijdens de kerstdagen een succes worden! Benieuwd naar welke food kerstpakketten er allemaal zijn? Neem dan snel een kijkje in het uitgebreide assortiment. Begin alvast met de recepten en maak snel je boodschappenlijstje!

Kerst diner tip 5: Maak groepjes en bereid verschillende gangen voor

Hoe leuk is het om een 3-,4- of zelfs 5 gangen diner te hebben, waarbij elke gang bereid is door familie en/of vrienden. Maak lootjes met hierop bepaalde gangen, zoals: amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ga lootjes trekken en maak duo’s of groepjes voor het bereiden van een bepaalde gang. Verzin een heerlijk gerecht en houdt dit geheim voor de rest. Op deze manier blijft elke gang een verrassing en kun je elkaars kookkunsten bewonderen. 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »