5 ideeën voor een origineel kerstgeschenk

  • 16 / 09 / 2022 0
5 ideeën voor een origineel kerstgeschenk

5 ideeën voor een origineel kerstgeschenk

Wilt u het team verrassen met een origineel kerstgeschenk? Een geschenk wat aansluit bij het bedrijf en waar uw werknemers echt iets aan hebben? Het vinden van een origineel kerstgeschenk kan een lange zoektocht zijn. Je wilt namelijk het team blij maken met een uniek kerstgeschenk wat ze niet snel zullen vergeten. Gelukkig helpen wij u graag met het vinden van een origineel kerstgeschenk. Lees snel verder voor meer ideeën ter inspiratie!

Kerstpakkettenkiezer heeft het meest uitgebreide aanbod 

De kerstperiode komt steeds dichterbij en daarom is het belangrijk niet al lang te wachten met het uitzoeken van een origineel kerstgeschenk. Door nu al te kijken naar het aanbod kunt u bepalen wat er binnen het budget past en hoe een origineel kerstgeschenk eruit komt te zien. Dagen lang zoeken naar het perfecte originele kerstgeschenk voor uw team, dat is nu verleden tijd. Bij Kerstpakkettenkiezer vindt u gegarandeerd een origineel kerstgeschenk waarmee u uw werknemers kunt verrassen.

Kies een themapakket

Food, cultureel, drank, living, wellness, Rituals of luxe. Een origineel kerstgeschenk heeft vaak een thema zodat de inhoud allemaal met elkaar samenhangt. Zo heb je bijvoorbeeld in één pakket alle hapjes voor een avond gezellig borrelen. Je kunt verschillende bieren geven om zo een soort bierproeverij aan huis te bezorgen. Verwen uw personeel met een origineel kerstgeschenk van Rituals of kleed het huis wat extra aan met leuke decoratieve items voor in huis. Vaak zijn er unieke items meegeleverd zoals een schort wat erg handig is voor bij het BBQ'en of een borrelplank voor alle hapjes. 

Een origineel kerstgeschenk wat uw team niet zal verwachten

Het leukste aan een origineel kerstgeschenk is natuurlijk wanneer je personeel iets krijgt wat zij niet zien aankomen. Wat dacht je van een nieuwe rugtas, picknickkleed, een koffiebeker of zelfs een mini bbq?! Bedenk goed welk pakket bij uw bedrijf past. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de toeristenbranche, dan is het kerstpakket voor op reis een leuke optie! Is jullie speerpunt gezelligheid en komen er in de pauze altijd spellen op tafel? Dan is het kerstpakket met gezelschapsspellen de uitkomst. Een kerstgeschenk zakelijk insteken is best lastig, je kunt daarom ook altijd een tegoedbon van je eigen bedrijf of een kortingscode toevoegen. 

Stel je kerstpakket zelf samen 

Vanaf 50 pakketten kunt u een origineel kerstgeschenk ook zelf samenstellen! U kunt bijvoorbeeld je logo gebruiken als opdruk; een persoonlijk bericht voor elke medewerker achterlaten of een zelfgekozen uniek product uitkiezen. Wilt u bijvoorbeeld de wijn verwisselen voor een non-alcoholische versnapering? Alles kan! Geef de persoonlijke voorkeuren door en wij zullen kijken naar de mogelijkheden. Zo heb je binnen no-time een origineel kerstgeschenk. 

Personaliseer je kerstpakketten 

Met een groot team kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om je kerstpakketten op te splitsen in een origineel kerstgeschenk voor mannen en vrouwen. Is uw bedrijf ook internationaal gericht? Dan is het ook leuk om een origineel kerstgeschenk samen te stellen met een Spaanse, Belgische of Italiaanse tint. Het leukste aan een kerstgeschenk is om het persoonlijk te houden. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijk berichtje toe of een leuke foto. 

Kies een origineel kerstgeschenk met eten 

Wanneer werknemers een kerstgeschenk ontvangen met eten wordt dit natuurlijk altijd gedeeld met vrienden en familie. Zo kun je samen delen en genieten van veel lekkers tijdens de feestdagen. Bij de food kerstpakketten zitten ook erg leuke gadgets inbegrepen zoals een bbq, borrelplank, hapjespan of een ovenschaal. Zo houden je werknemers toch wat over aan het kerstgeschenk wanneer al het eten op is. 

Uw unieke kerstgeschenk wordt realiteit

Zit er toch niet helemaal tussen waar je naar op zoek was? Dan zijn uw suggesties ook altijd welkom! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek gadget of een pakket zonder alcohol? Met een uitgebreid assortiment kan het natuurlijk zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Stel allereerst zelf je budget samen, het aantal gewenste pakketten en de voorkeur van inhoud van een origineel kerstgeschenk. Dan helpen wij graag en stellen we een origineel kerstgeschenk voor u samen. Vanuit dit voorstel kunt u gemakkelijk kiezen welke originele kerstgeschenken het beste bij uw organisatie passen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »