6 kerstcadeau tips voor mannen

  • 16 / 09 / 2022 0
6 kerstcadeau tips voor mannen

6 kerstcadeau tips voor mannen

Kerst staat in het teken van familie, gezelligheid en heerlijk dineren. Kerstcadeaus onder de kerstboom kunnen niet ontbreken tijdens deze feestdag. Het is leuk om elk jaar een creatief en uniek cadeau te geven. Wil je graag voor je vader, vriend of collega een leuk cadeau kopen? Het kan lastig zijn om een leuk kerstcadeau voor een man te bedenken. We zetten daarom hier 6 tips voor je op een rij. 

Wat geef je een man voor kerst

Probeer vooraf te vragen wat hij leuk vindt om te krijgen. Geef een man een pakket cadeau met al zijn favoriete producten. Zorg dat je elk jaar weer iets anders geeft waar hij echt iets aan heeft. Houd het gehele jaar door een lijst bij zodat je tijdens de kerstdagen weet wat je moet geven. Zorg dat je op tijd naar de winkel gaat of alles online besteld. Tijdens de feestdagen is het namelijk altijd druk. 

Ga voor een borrelpakket

De eerste cadeautip is een borrelpakket wat jezelf kunt samenstellen. Geef een man voor kerst verschillende biertjes cadeau met bijpassende snacks. Organiseer een bierproeverij en laat een mooi bierglas erbij graveren. Een andere kerstcadeau tip is om een cocktail set cadeau te geven aan een man. Geef de juiste benodigdheden om een cocktail te maken cadeau zodat jullie de cocktails met kerst samen kunnen gaan maken. 

Onderneem samen iets leuks

Vind je het leuk om samen iets te ondernemen? Geef dan een avontuurlijk pakket cadeau. Doe allerlei sportieve producten in het pakket en organiseer een dagje weg. Ga samen sporten, naar een pretpark of naar een concert. Wil je liever dat de man aan wie je het cadeau geeft zelf kan kiezen? Een andere goede kerstcadeau tip is dan een cadeaukaart geven waarbij diegene kan kiezen waar jullie samen heengaan. 

Geef een verzorgingspakket cadeau

Heeft je vader, vriend of collega de afgelopen tijd een drukke periode gehad? Geef dan een verzorgingspakket cadeau om hem tot rust te laten komen. Het is een goede kerstcadeau tip omdat iedereen met de feestdagen paar dagen vrij is. Vul het verzorgingspakket aan met een heerlijke bodylotion, douchegel en handzeep. Vind je het leuker om een los cadeau te geven? Een laatste goede tip is om dan zijn lievelingsparfum te geven met kerst.  

Origineel kerstgeschenk

Zorg dat je het kerstgeschenk origineel inpakt. Schrijf er een leuk kaartje bij om het persoonlijk te maken. Wil je graag een collega in het zonnetje zetten? Bedenk dan goed wat de hobby’s zijn van je collega of wat die nodig heeft tijdens het werk. Maak een zakelijk kerstpakket met allerlei lekkernijen erin. Vind je collega duurzaamheid belangrijk? Zorg dat je dan een duurzaam kerstpakket samenstelt wat goed bij hem past. 

 

Ga niet voor een kerstpakket wat iedereen al heeft. Voeg er juist humoristische items, toffe woonaccessoires of grappige gadgets aan toe zodat het een origineel pakket wordt. Het is namelijk niet leuk om elk jaar precies hetzelfde te krijgen. Verdiep je in de wensen die de man heeft en geef aandacht aan een uniek kerstcadeau. Hij is dan oprecht blij en enthousiast met jouw kerstgeschenk. Zo maak je de kerst voor hem sowieso onvergetelijk!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »