Kerstactiviteiten tijdens kerstvakantie

Kerstactiviteiten tijdens kerstvakantie

In deze blog worden de leukste kerst activiteiten voor tijdens de kerstvakantie van 2021-2022 beschreven, zodat jij een fantastische vakantie hebt!

Kerstactiviteiten tijdens kerstvakantie

Vraag jij je ook elk jaar weer af wat je tijdens de kerstvakantie moet gaan doen? Van 25 december tot 9 januari is het weer zo ver en heeft bijna heel Nederland kerstvakantie. In deze blog geven we tips voor de leukste activiteiten tijdens deze vakantie! 

Kerstactiviteiten voor Kinderen
Bezoek een winters pretpark tijdens de kerstvakantie. Deze zijn niet alleen leuk om te bezoeken met mooi weer, maar ook in de winter. Pretparken zoals Toverland, de Efteling of Slagharen hebben verschillende winterprogramma's om ervoor te zorgen dat kinderen de tijd van hun leven hebben. Naast een pretpark bezoeken als kerstactiviteit is een ander leuk uitje voor de kerstvakantie het Ijsbeeldenfestijn in Zwolle, waar verschillende kunstwerken van over de hele wereld worden tentoongesteld.

Kerstactiviteiten Volwassenen
Bezoek een van de vele kerstmarkten. Naast de beroemde kerstmarkten in Duitsland en België zijn er in Nederland ook verschillende kerstmarkten te vinden, waaronder in Amsterdam en Valkenburg. Mocht je niet op skivakantie gaan, dan kun je altijd nog een dagje indoor skiën of snowboarden bij SnowWorld of SnowPlaza.

Kerstactiviteiten Thuis
Haal het stof van die spelletjes en speel samen een potje 30 seconds of Risk. Als je geen zin hebt in een spelletje kun je altijd nog die lekkere kerstfilms kijken. Zo heeft netflix een breed aanbod aan kerstfilms en wordt Home Alone jaarlijks uitgezonden op tv. Als je met familie of vrienden afspreekt is het altijd leuk om een kerstquiz te houden. Dit kun je zelf helemaal invullen door er een muziekquiz van de maken of een ander thema te kiezen. 

Kortom, je hoeft je niet te vervelen deze kerstvakantie. Er zijn genoeg kerstactiviteiten voor elke leeftijd om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke kerstvakantie hebt!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »