Beste kerstcommercials van 2020 - p2

  • 19 / 04 / 2021 0
Beste kerstcommercials van 2020 - p2

Kerstreclames, we mogen er al lang van genieten. En dat doen we ook! Jaarlijks zijn er weer nieuwe toevoegingen en ook dit jaar worden we niet teleurgesteld.

We krijgen er maar geen genoeg van! De kerstcommercials van 2020 zijn weer om te smullen. Daarom hebben we naast onze deel 1 blog, nu ook een deel 2! Bekijk de commercials hieronder. 

Amazon

Hoewel Amazon in Nederland pas sinds vorig jaar producten verkoopt, is het wereldwijd een mega partij. Deze internationale Bol.com weet een prachtige reclame neer te zetten met subtiele maar emotionele muziek. Daarnaast is de boodschap bijzonder scherp en goed gebracht in het 'rampenjaar' 2020.

Waitrose & John Lewis

Warenhuis John Lewis is in Engeland al jaren dé koning op het gebied van tranentrekkende kerstcommercials. In 2020 hebben ze wederom een mooie boodschap neergezet. Zo draait de reclame om verschillende verhalen waarbij de essentie is: geef elkaar wat meer liefde. De wisselende stijlen in de commercial zijn erg leuk en het blijft dit jaar verrassend nuchter!

McDonalds

Deze reclame geeft precies de kerst met je gezellige familie weer. Leuke grapjes, samenzijn, een beetje plagen. Daarnaast benadrukt het ook dat er tijdens de feestdagen veel mensen zijn die wél moeten werken. En dat is ook niet verkeerd om eens te belichten. 

Aldi 

Deze reclame van Aldi in Engeland is misschien wat vreemd, maar heel erg leuk gemaakt. Daarnaast zit de film vol met toffe film referenties en filmmuziek. De boodschap is simpel maar kerstwaardig. Het beste is toch wel de vorm van animatie die ze hebben gekozen!

DocMorris

Deze reclame ademt kerst. Zoals veel succesvolle reclames uit het verleden is het in het begin niet geheel duidelijk wat de boodschap van het verhaal. Maar in die laatste 20 seconden komt het allemaal samen, gaat die dramatische muziek aan en mogen de tranen komen!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »