Beste kerstcommercials van 2020 - p1

  • 12 / 04 / 2021 0
Beste kerstcommercials van 2020 - p1

Kerstreclames, we mogen er al lang van genieten. En dat doen we ook! Jaarlijks zijn er weer nieuwe toevoegingen en ook dit jaar worden we niet teleurgesteld.

Nu we weer uitkijken naar het nieuwe kerstmoment in 2021, is het een mooi moment om terug te blikken op de kerst in 2020! En hoe kunnen we dit beter doen dan terug te blikken naar de beste kerstreclames van vorig jaar. Het was namelijk weer een seizoen vol met tranentrekkers. Klik hieronder en geniet!

Disney België

Deze commercial is binnen Nederland niet erg bekend. Natuurlijk niet vreemd gezien deze op de markt is gebracht in België. Zoals we gewend zijn van Disney is deze reclame vol met emotie en sentimentele muziek. De stijl is zeer herkenbaar en de boodschap natuurlijk perfect voor kerst. 

Coca Cola

Is het kerst als we de nog geen rode truck hebben gezien? Eigenlijk niet he. Coca Cola weet jaarlijks te verrassen met originele boodschappen en leuke reclames. Dit jaar hebben ze het sentiment, en ook het drama, maximaal opgevoerd met de kerstreclame. Maar als dat einde met die mooie truck komt is het toch weer genieten!

Jumbo Kerstcommercial

Ook dit jaar geen gebrek aan kerst commercials van de supermarkten. En hoewel de meeste traditioneel tenenkrommend zijn vinden we deze wel degelijk de moeite waard. Naast het goed gekozen liedje (Driving home for Christmas is natuurlijk wel echt een top 3 kerst hit), is de boodschap leuk en de sfeer gezellig. De knipoog naar het thuisbezorgen is goed gedaan en niet te overheersend. 

Kruidvat

Hoe verwerk je de neerslachtige boodschap van Corona in een reclame? Dat weet Kruidvat hier prachtig te doen! Het schattig meisje wat zich zorgen maakt over de gezondheid van de kerstman is lief, en niet te zwaar. Het einde waarbij een mondkapje met lange baard wordt gepresenteerd is erg grappig een perfecte afsluiter. 

Staatsloterij

Al een aantal jaar mogen we in de koude maanden genieten van de diverse diertjes die hoofdrollen hebben gespeeld in de Staatsloterij reclames. Dit jaar is daar dan Frummel de zwarte kat, een heerlijk kleine kitten met veel energie. Naast een heerlijk kerstsentiment wordt ook mooi bestempeld dat de zwarte kat helemaal geen ongeluk hoeft te brengen! 

 

Kerstcommercials, wij smullen ervan! Daarom komt er een deel 2 van deze blog. Nog meer kerst om van te genieten!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »