Cadeaubonnen kerst, welke zijn er?!

Cadeaubonnen kerst, welke zijn er?!

Cadeaubonnen kerst, welke zijn er?!

 

Cadeaubonnen blijven een populair cadeau, vooral tijdens de feestdagen. Het is een ideaal alternatief voor een echt cadeau. Met een cadeaubon laat je de ontvanger zelf het perfecte cadeau uitkiezen. Een cadeau is natuurlijk extra leuk, wanneer diegene het ook echt kan gebruiken. Een kerstgeschenk voor je collega, cadeau voor je ouders of een verrassing voor je partner. Kerstpakkettenkiezer heeft een leuk assortiment aan cadeaubonnen om met kerst te geven! 

 

Welke cadeaubon is geschikt?

Een sprankelend cadeau voor iedereen! Verras uw collega, werkgever of werknemer met een belevenis naar keuze. Van een overnachting in de Benelux tot een klus cadeaukaart om zelf te besteden. Geef een High Tea of een uitgebreide lunch cadeau of ga voor een vrij te besteden tegoed waarmee de ontvanger zelf een keuze kan maken uit allerlei arrangementen. Met een cadeaubon of wonderbox maakt u gegarandeerd een goede keuze en wenst u uw personeel of collega met kerst alvast een leuk uitje toe voor het nieuwe jaar.

 

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig

Hoe lang een cadeaubon geldig is, verschilt per bon. Echter moet een cadeaubon minimaal één jaar geldig zijn. Wanneer een cadeaubon korter dan een jaar geldig is, moet de uitgever hier een redelijke reden voor hebben en aangeven. Bijvoorbeeld wanneer een evenement op een bepaalde datum plaatsvindt. 

 

Een handige manier om te checken tot wanneer je bon geldig is;

  • Heeft de cadeaubon een vervaldatum? Dan is je bon tot de aangegeven datum geldig. 
  • Heeft de cadeaubon enkel een uitgiftedatum? Dan is je bon vrijwel altijd 5 jaar geldig vanaf die datum. 
  • Heeft de cadeaubon geen enkele datum vermeldt? Dan is je bon voor altijd geldig. 

 

Leukste cadeaubonnen voor kerst

Kerstpakkettenkiezer heeft een leuk en verrassend aanbod aan cadeaubonnen voor kerst. Hieronder geef ik een aantal voorbeelden uit ons assortiment, die wellicht als goede inspiratie kunnen werken voor u:

 

Cadeaubonnen kerst voor hem 

Mannen zijn redelijk kieskeurig, wat het vinden van een passend geschenk erg lastig maakt. Een cadeaubon voor hem is het perfecte alternatief. Voor mannen hebben wij een mooi assortiment aan cadeaubonnen kerst. Onze cadeaubonnen bestaan uit de allerleukste belevenissen voor hem. Een ideaal kerstgeschenk voor je collega, partner of vriend! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

 

Cadeaubonnen kerst voor haar

Vind je het lastig om een geschikt kerstgeschenk te vinden voor haar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kerstpakkettenkiezer heeft de meest originele cadeaubonnen voor haar in het assortiment. Je gaat gegarandeerd scoren met een cadeaubon van Kerstpakkettenkiezer. 

 

Cadeaubonnen kerst voor een koppel 

Hoe leuk is het om een kerstgeschenk te geven, waar een koppel samen van kan genieten. Een belevenis cadeaubon is het ideale kerstgeschenk aan een collega, werkrelatie of iedereen die jij in het zonnetje wilt zetten. Bekijk bijvoorbeeld de onderstaande cadeaubonnen voor een koppel:




Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »