De beste kerstfilms op Netflix

  • 10 / 06 / 2020 0
De beste kerstfilms op Netflix

Tijd voor een beker warme thee of natuurlijk warme chocolademelk, dekentje erbij en film aan! Niks heerlijker dan op de bank wegzakken en een kerstfilmpje bekijken. Mooiste ervan is, het kan altijd!

De beste kersfilms op Netflix

Kersfilms mogen altijd. Waarom zou je jezelf beperken en enkel in de laatste maand genieten van deze fijne films? Je kunt het beste van alle seizoenen combineren. Eerst een film waar je dat heerlijke gevoel van krijgt om daarna de volle zon in te rennen en te genieten van een drankje in een badje!

The christmas Chronicles

The Christmas chronicles
Eigenwijs, bijdehand en heerlijk om te kijken! 

Twee eigenwijze tieners krijgen meer dan ze op hadden gehoopt wanneer ze proberen om de kerstman te vinden. Ze brengen de kerstman, en het kerstfeest, in groot gevaar. Natuurlijk zit er maar één ding op: de kerstman helpen om toch nog de cadeaus te bezorgen. 
Maar ondanks dat dit verhaal wat standaard klinkt, vergis je niet. De combinatie van bijdehante tieners die de kerst spirit zijn verloren en een bijna Rock 'n Roll kerstman is heerlijk om naar te kijken. De film blijft je telkens overdonderen met snelle opmerkingen en een prachtige vormgeving en natuurlijk een hartverwarmend einde. 

 

Office christmas party

Office Christmas Party
Deze film is zeker niet geschikt om met de kinderen te kijken, maar zeker wel met een groep vrienden. Jennifer Aniston kruipt in de huid van een terror baas waar elke medewerker recht van overeind gaat zitten. Ze geeft een duidelijke opdracht aan haar medewerkers: zorg ervoor dat we een belangrijke klant met veel geld niet kwijtraken. En haar bekwame medewerkers hebben hier natuurlijk de ultieme oplossing voor. Namelijk de beste man uitnodigen voor de kerstborrel, die uiteraard enorm uit de hand loopt. 

Een film vol met cliché's en flauwe humor! Maar natuurlijk heerlijk om weg te kijken.

 

De vijf legendes

De vijf legendes
Een prachtige animatie geschikt voor het hele gezin, maar ook zeker een tranentrekker voor de volwassenen. Van de makers van Dreamworks (Hoe tem je een draak, Kungfu Panda) een mooie film met een emotioneel verhaal. Je volgt namelijk de vier grote legendes: de kerstman, Klaas Vaak, de paashaas en de tandenfee. Samen met Jack Frost, een jongen die ijs en sneeuw kan beïnvloeden, gaan ze de strijd aan tegen de Boeman die probeert om kinderen hun geloof in de legendes af te nemen. Deze film neemt je vanaf het begin mee in een diep verhaal. Voor de kinderen zitten er mooie levenslessen in verwerkt en voor de grote kinderen onder ons is het genieten van mooi geschreven dialogen en prachtige animatie.

 

A bad moms christmas

A Bad moms christmas
Alle films van Bad Moms zijn een aanrader. Moeders die het zat zijn om veroordeeld te worden door andere moeders, terwijl ze zo hun best doen. Met humor wordt een zwaar onderwerp aangevlogen waar welke moeder mee te maken heeft (gehad). 
Voor de kerstfilm van Bad Moms gaan ze nog een stapje verder. Want wat is erger dan veroordelende ouders om je heen? Je super veroordelende moeder die onverwacht langs komt voor kerst! Een film die is ondergedompeld in humor en zeker ook een aanrader om met een groep vriendinnen te kijken.

 

Sugar Rush christmas

Sugar Rush Christmas
We gaan bakken! In deze heerlijke serie volg je een groep mensen die de strijd aangaat op het gebied van zoetigheden bakken. Denk aan Heel Holland bakt. Maar dan met kerst! De deelnemers krijgen dit seizoen namelijk alleen maar opdrachten die met kerst te maken hebben. Kijkt lekker weg en zeker een serie om vrolijk van te worden. Maar let op! Gegarandeerd krijg je honger van deze serie. 

 

Let it snow

Let it snow
Neem het perfecte dorpje, zo uit een kerstkaart, en gehuld in een deken van sneeuw. Nu stel je een groep jongeren voor die allemaal op zoek zijn naar vriendschap, liefde en duidelijkheid over hoe het leven eruit moet zien. Dat is Let it snow. Een feelgood film waarbij ze niet bang zijn om de serieuze vragen van het leven te stellen. 
Wat deze film zo leuk maakt is de snelle wissels tussen serieus en grappig. Én de berg positiviteit die erin is gestopt. Zeker een aanrader!

 

A christmas prince

A christmas Prince
Meer typische kerstfilm dan dit wordt het niet. Een journalist wordt naar het buitenland gestuurd in een losgeslagen kroonprins te volgen in de periode dat hij de troon zal bestijgen.  Natuurlijk slaat de vonk al snel over en zitten we in een échte sprookjesfilm! Grote kastelen, dramatische jurken, veel sneeuw en liefde. En als je na deze film nog niet genoeg hebt, er staat inmiddels ook al twee opvolgende delen op Netflix!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »