De ultieme kerstplaylist voor de productieve werkdag

  • 17 / 06 / 2020 0
De ultieme kerstplaylist voor de productieve werkdag

Kerstmuziek. Heeeerlijk! Daarom hebben we speciaal voor jou de ultieme kerstplaylist gemaakt.

Voor je het weet, en soms veel te vroeg, gaat die collega van twee bureaus de kerstmuziek weer aanzetten op kantoor. Sommige zullen luidkeels meezingen, sommige zullen meedeinen op de muziek en sommige kunnen niet wachten tot het januari is. Maar in welke categorie je ook valt, je kunt er tijdens die 5/6 weken van kerstliedjes beter het beste van maken.

Wij helpen je natuurlijk graag een handje met deze ultieme playlist!

It may be winter outside – Love Unlimited
Dit heerlijke nummer helpt je met wakker worden tijdens je eerste bakje koffie. Terwijl de zon buiten helaas nog niet op is gekomen neemt dit uptempo kerstlied je mee naar je to-do lijst. Hét nummer om wakker te worden.

Snowman – Sia
De koffie komt op normale temperatuur om te drinken, en jij begint je inbox op te schonen. Dit heerlijke, relatief nieuwe, nummer geeft je een subtiel kerstgevoel maar zal je niet afleiden van het werk.

Last Christmas – Wham
Bijna tijd voor de lunch! Nog even knallen voor je kunt eten. Dan is deze klassieke meezinger altijd goed om je wakker te schudden. Kijk met een schuin oog naar je favoriete collega en zing luidkeels mee.

Santa’s coming for us – Sia
Ook tijdens de lunch kun jij indruk maken op je collega’s met je playlist. Dit swingende nummer neemt iedereen mee in de positieve sfeer. En kijk! De zon begint ook eindelijk op te komen in deze diepe winter :)

The Christmas Song - Nat King Cole
Met een vers kopje warme chocolademelk ga je de middag in. Jij bent er klaar voor! En dit rustige liedje neemt je weer mee in het werk.

Have yourself a merry little Christmas – Judy Garland
Na Nat King Cole is deze klassieker van Judy Garland heerlijk om in de flow door te gaan. Het oude geluid brengt je direct terug bij je jeugdherinneringen toen de films nog iets meer ruis hadden. Reken maar dat kerst nu dichtbij voelt.

Love Actually Theme – Craig Armstrong
Misschien niet het eerste kerstnummer waar je aan denkt. Maar als soundtrack van één van de populairste kerstfilms is dit nummer echt een aanrader. Daarnaast geeft dit nummer de perfecte kerstsfeer mee, misschien begint het zelfs te sneeuwen….

Do they know it’s Christmas – Band Aid
De ideale remedie voor de middag dip. Met alle bekendheden die mee hebben gewerkt aan dit nummer kun je niet anders dan wakker worden. Wij schrijven voor: 4 minuten dansen midden in het kantoor. Reken maar dat je weer wakker genoeg bent om de laatste to-do’s af te ronden!

Driving home for christmas – Chris Rea
We kunnen deze niet overslaan. Terwijl het buiten al weer donker is en je thuis met een deken op de bank wil kruipen, is dit laatste nummer precies wat je nodig hebt. In de auto, trein of op de fiets, hét kerstnummer verdient een plekje op deze lijst.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »