Je werknemers verrassen? Dat kan op deze 3 manieren

Je werknemers verrassen? Dat kan op deze 3 manieren

Je werknemers verrassen? Doe het op deze 3 manieren

Weet je personeel al jaren wat ze als kerstgeschenk gaan ontvangen? Een cadeaukaart die ze zelf kunnen uitkiezen, een bedrag wat ze kunnen besteden bij uw bedrijf of een box vol chocolade? Dat kan natuurlijk anders! Het kerstcadeau is een van de meest besproken onderwerpen tijdens de feestdagen. Verras je werknemers daarom met een mooi cadeau, wij helpen je graag verder met de volgende tips!

Origineel cadeau werknemer

  • Kies een cadeau voor je werknemers die past bij uw bedrijf. Bij Kerstpakkettenkiezer is er keuze uit honderden kerstpakketten, daar zit zeker iets tussen wat aansluit bij uw branche. Werkzaam in de toeristenbranche? Kies een kerstpakket met een koffer. Werkzaam in een slager? Geef een kerstpakket met een bbq. Werkt u in de elektronica? Geef dan een speaker in uw kerstpakket. 
  • Alle kerstpakketten zijn ook vaak leuk gesorteerd op kleur. Deze kleur kunt u natuurlijk terug laten komen in uw kerstpakket. Een goud kerstpakket, een blauw kerstpakket of een groen kerstpakket als cadeau voor uw werknemer.
  • Maak de kerstpakketten persoonlijk door een origineel kerstpakket samen te stellen. Een persoonlijk bericht of een gepersonaliseerd item in het kerstpakket geeft net dat beetje extra. Zorg ervoor dat je personeel nog weken positief terugkijkt naar het kerstpakket wat je hebt gegeven. Ze voelen zich zo gewaardeerd en verwend. Ze gaan weer met positieve energie aan de slag voor het volgende jaar.  

Verras uw werknemers met een cadeau tijdens de kerst

U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe u het samenstelt. Kiest u zelf een kerstpakket voor alle werknemers of maakt u onderscheid tussen kerstpakketten voor vrouwen en een cadeau voor mannelijke werknemers? U kunt ook samen met een team kijken naar welk kerstpakket het leukste is voor uw medewerkers. Of maak een poll binnen uw team met vier verschillende kerstpakketten. Laat uw werknemers stemmen voor het leukste cadeau voor de werknemer en zo bepalen ze zelf wat ze krijgen. Laat natuurlijk nog niet de uitslag zien en laat het een verrassing zijn wat ze ontvangen als cadeau. Kies een winnaar of maak de kerstpakketten persoonlijk door ieder het zelf uitgekozen kerstpakket te geven. 

Hoe steek je een kerstgeschenk zakelijk in? 

Als bedrijf geef je natuurlijk ook vaak kerstgeschenken aan zakelijke partners. Een leverancier, zakenpartner, tussenpersoon of belangrijke klant. Ze verdienen ook een kerstgeschenk waaraan ze denken aan de fijne relatie. De grootte van het kerstgeschenk zakelijk kunt u natuurlijk zelf bepalen. Een fles wijn, een food pakketje of een box met van alles wat. Zoek snel naar de geschikte kerstpakketten en bestel de zakelijke kerstgeschenken tegelijk met die van je werknemers. Zo kun je alles in één keer bestellen en kun je ook kleine oplages toevoegen aan de order. 

Wacht dus niet te lang en start met het zoeken naar kerstpakketten! Wanneer u nu al begint zijn allen kerstpakketten nog goed in voorraad, dus heeft u altijd eerste keuze in kleine en grote oplage. Kies uw budget, de producten die u in het kerstpakket wilt en ga op zoek naar het beste kerstpakket.  Het zoeken naar het leukste kerstpakket hoeft geen moeilijke opgave te zijn. Begin alvast met kijken en ga zorgeloos de kerstmaand in. Kerstpakkettenkiezer helpt u graag verder, dus neem vooral een kijkje in het ruime aanbod kerstpakketten

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »