Terug

Kerstpakket of een cadeaubon geven aan mijn medewerkers?

 • 14 / 10 / 2020 0
Kerstpakket of een cadeaubon geven aan mijn medewerkers?

Wat kan ik geven aan mijn medewerkers tijdens de feestdagen? Moet ik gaan voor een kerstpakket of gaan voor een cadeaubon? In de volgende blog lees je over de voordelen van een kerstpakket en cadeaubon.

Kerstpakket of een cadeaubon geven aan je medewerkers?

Ohjee, vinden mijn medewerkers het kerstpakket mooi samengesteld? Je bent er nooit zeker van, waardoor je vaak safe gaat spelen met een cadeaubon. Hiermee geef je je medewerkers zelf de keuze om iets leuks uit te kiezen. Daarnaast is een cadeaubon geven aan je medewerkers een stuk minder persoonlijk dan een kerstpakket. Het zorgt voor veel verwarring. Wat vinden jouw medewerkers nu het leukste om te krijgen? Wij gaan jou helpen door middel van een aantal voordelen van een kerstpakket of cadeaubon.

Kerstpakket
Hoe leuk is het voor jouw medewerkers om een kerstpakket te ontvangen tijdens de feestdagen. De ontvangst van een vol pakket met diverse consumpties en mooie artikelen. Je medewerkers ontvangen een waarderingsgevoel van jou voor al het harde werk dat ze geleverd hebben het afgelopen jaar.

Voordelen van een Kerstpakket

 • Niet alleen een cadeaubon biedt eigen keuze, maar ook een kerstpakket biedt op vele kerstwebshops maatwerk. Hiermee kan je uit een bepaald assortiment zelf een eigen kerstpakket samenstellen en afstemmen op de interesses van jouw medewerkers. Door hiernaar onderzoek te doen, geef jij je medewerkers toch een uniek cadeau en maak je het zo persoonlijk mogelijk.
 • Daarnaast zijn er grote variaties in samengestelde kerstpakketten waardoor je ook een leuk pakket per persoon uit kan zoeken. Heel persoonlijk, extra waardering.

 • Een kerstpakket geven geeft aan dat er veel moeite in is gestopt voor de medewerkers. Moeite gedaan om voor jouw medewerkers een mooi kerstpakket uit te kiezen om te laten zien dat je ze waardeert.

 • Daarbij een groot cadeau ontvangen, wie wil dat nu niet? Elke medewerkers vindt het verleidelijk om een groot cadeau te mogen uitpakken tijdens de feestdagen.

 • Als bedrijf is het mogelijk om bij kerstpakketten de BTW te verrekenen.

 • Werkkosten regeling is uitgebreid waardoor je nog mooiere pakketten kan kopen. Voor meer informatie over de werkkostenregeling bekijk de blog hier.

 • In deze tijd van de corona pandemie is het mogelijk om de kerstpakketten bij jouw medewerkers thuis te laten bezorgen. Op deze manier ontvangen de medewerkers gemakkelijk de kerstpakketten en hoeven de medewerkers niet naar werk te komen om het kerstpakket op te komen halen.

Cadeaubon
Cadeaubonnen zijn er in vele variatie om te geven. Hierdoor is er keuze voor iedere medewerker binnen jouw bedrijf. Verwen je medewerkers!

Voordelen van een Cadeaubon

 • Het geven van een cadeaubon aan je medewerkers, zorgt ervoor dat er zelf een eigen cadeau uitgekozen kan worden binnen de orderwaarde. Elke medewerker zal tevreden zijn, aangezien ze zelf de keuze kunnen maken.

 • Cadeaubonnen hebben een grote variatie. Een bedrijf kan een optie toepassen die past bij het bedrijf. Als eerste een giftcard geven, zoals een bioscoopbon, restaurantbon of dagje uit etc. Daarnaast is het mogelijk voor het bedrijf om een kaart te nemen waar je zelf als bedrijf een assortiment kan aanbieden en je medewerkers iets leuks kan laten uitzoeken van een bepaald orderwaarde. Wil je hiervoor gaan? Bekijk de volgende site hier. 

 • Cadeaubonnen zorgen er vaak voor dat je collega’s erop uit kunnen. Een belevenis kunnen ervaren met vrienden en familie, zoals naar de bioscoop of een restaurant.

 • Een cadeaubon kan nog bewaard worden en kan worden gebruikt wanneer het nodig is. Een cadeaubon is namelijk lang geldig om te verzilveren in een aankoop naar keuze.

Verras je medewerkers! En misschien helpen wij jou binnenkort met het kiezen van een mooi kerstpakket voor jouw medewerkers. Klik hier voor ons grote aanbod aan kerstpakketten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box