Kerstpakket of een cadeaubon geven aan mijn medewerkers?

 • 14 / 10 / 2020 0
Kerstpakket of een cadeaubon geven aan mijn medewerkers?

De koude dagen zijn in aantocht en de bekende vraag komt naar voren; ga ik mijn team verwennen met een kerstpakket of dit jaar tóch een cadeaubon? Lees onze tips om gemakkelijk een keuze te maken!

Tips om te kunnen kiezen tussen een cadeaubon of kerstpakket

Zullen mijn medewerkers blij zijn met het kerstpakket van dit jaar? Je bent er na het kiezen misschien niet helemaal zeker van. Het kan dan ook fijn zijn voor eigen gemoedsrust om op safe te spelen met een cadeaubon. Maar maak je ze daar dan blij mee? Wij gaan je helpen om de juiste keuze te maken!

Een kerstpakket geven 

Een kerstpakket ontvangen, het hoort er toch een beetje bij! Het ontvangen van een doos vol verrassing zorgt in ieder geval voor een twinkeling in de ogen van velen. Ook breng je met het kerstpakket het gevoel van waardering goed over op je team. 

Hieronder zetten we de voor- en nadelen even op een rijtje: 

Voordelen van een Kerstpakket

 • Kerstpakketten zijn er in vele vormen en maten. Daarom is er altijd wel een geschikte optie voor de mensen in jou bedrijf. Hierbij heb je de keuze om verschillende pakketten te kiezen specifiek voor een medewerker, óf om iedereen hetzelfde te geven! 
 • Krijgt iedereen hetzelfde pakket? Dan is het voor het team nog meer samen genieten! Tijdens de week waarin iedereen het pakket krijgt zal het gesprek bij de koffieautomaat zeker gaan over wat er allemaal voor leuke dingen in zitten. Ideaal voor het groepsgevoel. 
 • Hoe je het ook went of keert, een doos krijgen om uit te pakken is nu eenmaal leuk. Én vaak voelt het ook als een stukje extra waardering als er een grote doos op je staat te wachten. Vergeet ook het uitpak moment niet, samen rondom de doos kijken wt er voor verrassingen in zitten. 
 • De werkkostenregeling is in 2020 uitgebreid! Hierdoro is he tmogelijk om nog net iets meer budget uit te trekken voor je team. Lees er meer over in onze blog
 • Veel mensen die tegenwoordig thuiswerken? Informeer naar de mogelijkheden om de pakketten huis-aan-huis te laten bezorgen. Óf ga met je team met een bus langs de deuren. Hardstikke leuk!
 • Bestel je een groot aantal kerstpakketten voor je organisatie? Informeer dan naar de opties voor maatwerk. Je kunt een pakket dan specifiek samen laten stellen zodat het je team en het bedrijf perfect reflecteert. 

Een cadeaubon geven

Cadeaubonnen winnen al jaren aan populariteit. Ze zijn eenvoudig te kopen en vaak ook op veel verschillende plekken in te leveren. Daarnaast heb je tegenwoordig zoveel leuke opties. Van belevenissen, abonnementen op parfum tot bonnen die bijna overal in te leveren zijn. 

Voordelen van een Cadeaubon

 • Een cadeaubon geeft de vrijheid voor iedereen om te kopen wat ze zelf willen. Zo heeft iedereen een product waar ze tervreden mee zijn.
 • Cadeaubonnen hebben een grote variatie, zo is er altijd een optie die past bij je bedrijf en past bij je team.
 • Cadeaubonnen zijn er niet alleen voor producten, maar ook voor belevenissen. En laten we eerlijk zijn, samen iets doen is toch wel de ultieme herinnering om te delen. Zo schenk je je team bijvoorbeeld een dagje weg met zijn of haar gezin. Heerlijk!
 • Inleveren kan vaak voro een lange tijd zo kan iemand zelf kiezen wanneer ze er gebruik van willen maken. 

Uiteindelijk is het zeker de gedachte die telt. Denk dus goed na over wat je graag wilt geven, maar besef ook dat je het zeker niet perfect kan doen voor iedereen. Bekijk daarom ook onze blog over leuke kerstwensen. Ideaal als kerst op de taart voor je team!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »