Kerstpakket samenstellen: 9 tips

Kerstpakket samenstellen: 9 tips

Kerstpakket samenstellen: 9 Tips

Het einde van het jaar is weer in zicht en je hebt de taak gekregen om kerstpakketten samen te stellen. Een eervolle, maar natuurlijk ook, stressvolle taak. Je wilt dat deze pakketten uiteraard goed worden ontvangen door alle collega's en dat iedereen er blij mee zal zijn. Maar waar te beginnen? Je hebt immers veel verschillende collega's en hoe weet je nu wat een goede keuze is? 

Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om zelf een kerstpakket samen te stellen en te zorgen voor leuke originele kerstpakketten!

Benieuwd of je in aanmerking komt voor het samenstellen van een kerstpakket? Bekijk dan hier de voorwaarden. 

Hoe stel je een kerstpakket samen?

Misschien stroomt je hoofd al over met verschillende ideeën voor kerstpakketten. Maar handig is om aan het begin te beginnen. Begin daarom met het invullen van de onderstaande checklist. Zo heb je alle basisinformatie bij de hand om te beginnen!

 • Ga na hoeveel pakketten je nodig hebt. Bijvoorbeeld a.d.h.v. de loonlijst of personeelsapp. Vergeet ook niet een extra pakket voor het geval je nieuwe collega's krijgt!
 • Bepaal het budget voor de kerstpakketten. Toevallig is de werkkostenregeling in 2020 verruimd. Lees hier wat er de voordelen van zijn!
 • Bedenk of op iedereen hetzelfde pakket of budget van toepassing is. Zo kan het zijn dat die ene afdeling die dit jaar alle records heeft verbreekt misschien nog iets extra's krijgt.
 • Besluit wanneer je de pakketten graag bezorgd wil hebben. Slim is om dit altijd wat vroeger in december te doen. Je kunt ze maar beter alvast in huis hebben.

Als je antwoord hebt op deze vragen kun je beginnen met het échte werk! Om je alvast een idee te geven waar je aan moet denken hebben kun je de vragen hieronder beantwoorden. Zo begint het kerstpakket wat jij gaat samenstellen steeds meer vorm te krijgen. 

 • Is er een specifiek thema wat past bij mijn bedrijf wat ik graag toe wil passen?
 • Is er een bepaald product wat ik graag in een pakket zou willen hebben?
 • Moet er rekening worden gehouden met de bedrijfscultuur?
 • Wil ik een kerstpakket met vooral food of non-food producten? Of juist een goede combinatie hiervan?
 • Zijn er bepaalde onderwerpen die spelen bij mijn medewerkers wat van invloed is op de inhoud van het pakket?

Nu je alle informatie hebt kun je beginnen met het samenstellen van het kerstpakket! Een goed startpunt is om door het assortiment op onze website te scrollen en een aantal favorieten te noteren. Zo hebben we een concreet beeld van welke ideeën voor de pakketten er bij jou spelen. 

Als je alle informatie hebt genoteerd kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij gaan dan een pakket voor je samenstellen zodat we het ideale kerstpakket voor jou organisatie krijgen!

Voordelen van zelf kerstpakketten samenstellen

Een origineel kerstpakket helemaal passend bij jou organisatie. Wat zijn daar eigenlijk de voordelen van?

 • Je medewerkers zullen zich extra gewaardeerd voelen dat je deze tijd en moeite hebt genomen
 • Het pakket zal spullen bevatten waar jullie ook écht iets aan hebben!
 • Hebben jullie jaarlijks een duidelijk doel als organisatie? Het pakket kan hierop aansluiten en zo terugblikken op het afgelopen jaar, óf juist vooruit kijken naar het nieuwe!
 • Je kunt zelf de prijs in de hand houden en waar voor je geld ontvangen. 

Heb je nog hulp nodig bij het samenstellen? Als kerstpakketten experts helpen wij je graag!

Neem gemakkelijk contact op en wij gaan voor je aan de slag.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »