Kerstversiering: kersttrends 2021

  • 02 / 11 / 2021 0
Kerstversiering: kersttrends 2021

Op zoek naar inspiratie voor kerstversiering en kerstdecoratie? Bekijk de kersttrends van 2021, voor zowel binnen als buiten bij Kerstpakkettenkiezer.nl

Kerstversiering: kersttrends 2021

Kerst vier je zoals je het zelf wil. Of je nou voor de traditionele kerstkleuren kiest, de groene dennenboom met rode ornamenten, of dat je de woonkamer omtovert naar een modern Kerst-thema, wij hebben alle trends voor jou op een rijtje gezet!

Kerstversiering voor binnen

De trends voor kerstdecoratie in 2021 lopen dit jaar erg uiteen. De trends variëren sterk tussen knusse, warme en donkere tinten, traditioneel groen en rood, felle kleuren of juist lichteen zachte kleuren.
Volgens Intratuin kan het dit jaar allemaal. Bekijk (én shop bijbehorende kerstdecoratie!) hier op hu
n Kerst-inspiratie pagina.
Ook dit jaar heeft Rituals weer twee prachtige adventskalenders in hun Ritual of Advent-lijn uitgebracht.Bouw je eigen 3D winterdorpje (mét verlichting) met de Ritual of Advent Deluxe. Deze adventskalender is een prachtig cadeau om te ontvangen, maar dient ook als fraaie decoratie voor je vensterbank!
Interesse in de kalender? Neem contact met ons op!

Kerstboomversiering

Volgens Saskia van Christmaholic is er nog een hang naar nostalgie en traditie. Daarom is dit jaar het klassieke 'kerstrood' met traditionele versiering weer één van de grootste trends. 
Daarnaast is het retro jaren '70 ook een populaire trend. 'Retro' en 'vintage' is de laatste jaren zo populair, dat het 
tijd is dat er ook een kerstthema aan gewijd wordt. Door de warme bruintinten, typische retro printjes en diverse droogbloemen waan je je in een heerlijk knusse huiskamer.Verder is het natuur-thema een terugkerende trend. Tover je woonkamer om tot een betoverend bos met groentinten, planten, hier en daar wat goud en natuurlijk bladeren. Bosdieren en paddenstoelen maken het bosgevoel helemaal af.

Kerstversiering voor buiten

Kerstverlichting is immens populair, en dat is te merken: in 5 jaar tijd zijn de kerstverlichting uitgaven in Nederland verdubbeld van 18 miljoen euro naar 40 miljoen euro. Niet zo gek ook, want zo'n LED lampjesslinger creëert een super gezellige sfeer. Je kan deze slinger langs de dakrand of in de bomen hangen. 
Wil je jouw voordeur nog meer opvrolijken? De wintercollectie 2021 van IKEA staat nu online. IKEA heeft ook zo'n 46 winterharde planten in hun assortiment, perfect om jouw voordeur nog net iets op te vrolijken!

Kortom: als het gaat om kerstdecoratie, de kerstboom of versiering voor je voor- en achtertuin zit voor ieder wat wils tussen. Welk thema spreekt jou het meest aan? Is dat toch traditioneel groen en rood, het knusse donkere thema of kies je juist voor de lichte en zachte kleuren? Wij hopen jou in ieder geval genoeg versier-inspiratie te hebben gegeven voor de komende Kerstdagen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »