Kerstwensen: Voeg een kerstwens toe!

  • 04 / 10 / 2021 0
Kerstwensen: Voeg een kerstwens toe!

De kerstwens. Wat begint als een boodschap vol waardering levert verbazend genoeg toch veel stres op. Maar met onze tips is de stres verleden tijd!

Kerstwensen voor iedereen

Ieder jaar is het weer een ontdekkingstocht om een gepaste en originele kerstwens te maken. Kerstwensen voor collega’s, vrienden, familie, allemaal verdienen ze een gepaste boodschap. Een kerstwens hoeft niet lang te zijn, maar toch is het altijd lastig wat je precies wilt zeggen. Een leuke herinnering, een wens voor het komende jaar of een bedankje voor een mooie prestatie? Je wilt eigenlijk in een paar kleine woorden iemand bedanken voor een mooi jaar en energie geven voor het volgende jaar. 

Maak je een persoonlijke tekst per medewerker of houd je het algemeen? Wat is de boodschap die je wilt overbrengen? Je kunt de kerstwens kort of lang maken en kiezen vooreen grappige of een zakelijke insteek. Er zijn veel opties, maar geen zorgen! Wij hebben de mooiste ideeën voor een originele kerstwens op een rijtje gezet. Lees snel verder over welke kerstwens je stuurt en op welke manier.

Hoe wens je iemand een fijne kerst?

- Een traditionele en leuke manier is het versturen van een wenskaart. Er zijn talloze mogelijkheden qua ontwerpen zoals deze zakelijke kerstkaarten van Kaartje2go. Maar misschien nog wel leuker is het zelf ontwerpen van een kerstkaart op bijvoorbeeld Greetz. 

- Graag een wens versturen met een milieubewust randje? Er zijn meerdere opties! Denk aan een ansichtkaart, waarbij je de envelop bespaart. Een digitale kaart via Paperlesspost of papier met zaadjes erin zodat je daarna kan genieten van de bloemen!

- Een andere leuke digitale boodschap is de persoonlijke videoboodschap. Maak een filmpje van bijvoorbeeld jezelf op een creatieve manier en stuur deze gemakkelijk via e-mail of WhatsApp. Maak de keuze voor korte kerstwensen of een langer filmpje voor het gehele team. U weet het beste wat er bij de bedrijfscultuur past. 

- Als je een videoboodschap met een geestige insteek wil, maak je deze gemakkelijk via JibJab. Kies een video uit, voeg een foto toe maakt er een filmpje van die je zo door kan sturen naar jouw contacten. Geinig!

- Natuurlijk kun je de kerstwens ook toevoegen aan je kerstpakket die je hebt uitgekozen. Zo kun je een persoonlijke boodschap voor elke medewerker achterlaten om het kerstpakket origineel en persoonlijk te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Een passende boodschap voor de kerstwens

De boodschap is natuurlijk het hart van elke kerstwens. Maar wat schrijf je op het kaartje wat je stuurt? Maak je een persoonlijke kerstwens voor ieder apart of houd je het algemeen zodat iedereen hetzelfde krijgt? Bedenk ook goed voor wie de kerstwensen bedoeld zijn. Zijn het kerstwensen voor collega’s of voor een belangrijke relatie? Onderstaande wensen geven zeker wat inspiratie. 

 

Korte kerstwensen

- Beste kerstwensen aan iedereen! Dat al je wensen uit mogen komen.

- Een bruisend en sprankelend nieuwjaar.

- Lichtjesfeest: dat is kerst het allermeest.

- We maken er weer wat moois van in 2023.

- Veel geluk en wijsheid tijdens de kerstdagen en in het nieuwe jaar.

 

Grappige kerstwensen

- Veel liefde, warmte en oliebollen. In 2023 gaan we rock ’n rollen!

- Heel veel kerstwensen lijken sterk op kerstbomen, ze zijn afgezaagd

- Merry Kissmas en een dikke knuffel!

- Een knallend uiteinde en een spetterend begin.

- Maak het nieuwe jaar gewoon nóg gi-ga-geweldiger dan het oude!

 

Zakelijke kerstwensen

- [BEDRIJF] wenst u fijne feestdagen!

- Vanuit [BEDRIJF] willen wij al onze medewerkers bedanken voor het afgelopen jaar. Een fijne kerst vanuit ons gewenst!

- Hartelijk dank voor de goede samenwerking. Tot ziens in 2023!

- Samen op weg naar een succesvol jaar. 

 

Met deze tips kun je aan de slag met de ideale kerstwens! Stress om het maken van mooie of grappige kerstwensen is verleden tijd. Vergeet niet, het is altijd de gedachte die telt! Lees ook de andere blogs over de kerstpakketten en wie weet is er een mooi kerstpakket waarbij je een toepasselijke kerstwens weet. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »