Lekkerste Spotify kerst playlists

  • 21 / 07 / 2020 0
Lekkerste Spotify kerst playlists

Muziek aan en gaan! Geniet van de meest heerlijkste kerstmuziek op Spotify

Het online streamen van muziek heeft ons veel gebracht. Niet alleen hoeven we niet meer in de rij te staan als er een cd uitkomt, maar ook het managen  van onze liedjes is een stuk makkelijker. En misschien nog wel het grootste voordeel is dat we eenvoudig kunnen genieten van de muzieksmaak van een ander! Daarom hebben wij een aantal heerlijke kerst Spotify playlisten voor je opgezocht zodat je vol kunt genieten van de smaak van een ander. 

Easy pop - kerst 2020

Een heerlijke playlist vol met easy muziek. Deze pop playlist bevat nummers van de groostte pop helden van de afgelopen 10 jaar. Het luistert lekker weg en bevat geen clichés! 

Michael Buble Christmas songs

In de categorie: love or hate, zeker een plekje voor Michael. Hoewel sommige spontaan in slaap vallen bij zijn muziek is er een grote groep mensen die enkel kan zwijmelen en warme chocolademelk kan drinken bij zijn stem. In welke categorie je ook valt, we konden hem niet weglaten. 

Akoestische kerstmuziek op de gitaar

Een ding is zeker, deze playlist zal je ontspanning brengen. Een Spaanse gitaar geeft je een tropisch gevoel, maar de kerstmuziek haalt je weer terug naar het seizoen. Zonder zang is deze playlist in ieder geval ontspannend. Maar ook goed voor je concentratie.

Classic Christmas

En we bedoelen écht klassiek. Deze playlist zit bomvol muziek van de jaren '40, '50 en '60. De pure stemmen de legendes en de muziek waar niet teveel producerwerk aan te pas is gekomen geven je het gevoel dat je weer 5 bent en naar de sneeuw staat te kijken. Mocht dit je nog niet overtuigen, dan waarschijnlijk wel namen als Tony Bennet, Elvis Presley en Rosemary Cloony. Geniet!

Christmas hits

Ja hier zijn we dan. De hits die je elk jaar mist maar ook wil missen. Met de hits van Mariah en natuurlijk Wham! Maar de maker van de lijst is ook zo vrij geweest om alvast wat nieuwere nummers toe te voegen die waarschijnlijk ook in de boeken gaan als échte kersthits. 

Chil Christmas

Deze playlist hebben wij zelf in ieder geval toegevoegd aan onze favorieten. Deze heerlijke playlist neemt klassieke nummers en tovert ze om in ontspannende nummers. De beschrijving leest hiphop beats, winter jazzhop en winterblues. Allemaal waar! Maar het is wel genieten zeg.

Christmas is coming

Ben je na al deze playlists helemaal in de war? Is er teveel keuze? Dat begrijpen wij zeker. Daarom is deze playlist de ultieme samenkomst van alles hierboven. Een uitgebreide playlist waarbij je zal worden verrast door nieuwe muziek maar ook de (niet vervelende) klassiekers komen langs. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box