Meest originele ideeën voor een kerst party!

  • 01 / 07 / 2020 0
Meest originele ideeën voor een kerst party!

Een goed kerstfeest is al een cadeau op zich! En een goed feestje is altijd een goed idee. Daarom hebben wij de meest originele thema's voor je op een rij gezet.

Een feestje met je familie, schoonfamilie, vrienden, collega's of gewoon iemand anders zijn of haar party crashen. Een goed feestje kan altijd! Maar een goed kerstfeest valt toch vaak in bepaalde maanden. Daarom is het belangrijk om het goed te doen! Speciaal ter inspiratie hebben we een aantal super ideeën voor je op een rij gezet. Begin maar alvast met die datumprikker!

Zomerse kerstparty
Waarom draaien we het niet eens om! In plaats van dromen over sneeuw met kerst wordt het een zomerse party. De verwarming kan omhoog, de hawai-kettingen om de nek en dresscode is swimwear. Tip: draai het kerstalbum van de Beach Boys om het af te maken!

Kerst palmboom

Aprés-ski
Dit jaar niet op wintersport? Geen probleem! Breng het skiegebied naar je eigen huis met een feestje in stijl van aprés-ski. Scoor eerst een mooie en toepasselijke playlist op Spotify (of geen die ene vriend vrij spel voor muziek), zorg voor de juiste kleding en als je écht los wil kun je nog een skihelling bouwen in de tuin! Deelname wel op eigen risico uiteraard. Ook is er genoeg inspiratie voor thema toepasselijke hapjes zoals heerlijke stukjes pannenkoek met rozijnen, genaamd Kaiserschmarrn, of de traditionele curryworst met frietjes!

apres-ski

Schaatsfeest
Schaatsen, een heerlijke Hollandse bezigheid. Ondanks dat de Elfstedentocht al even niet meer is langsgekomen zijn er indoor genoeg mooie keuzes voor een schaatsfeestje. Vaak kun je na het schaatsen (en vallen) mooi een drankje doen aan de bar en ook een hapje eten. Meteen alles bij elkaar!
Wil je het wat spannender maken? Organiseer een wedstrijdje om te kijken wie het meeste talent heeft. Ontdek je ineens dat die vriendin een dubbele pirouette kan...

schaatsen

Chistmas in Vegas
Wie durft er een gokje te wagen? Een Vegas thema voor een kerstfeestje is een heerlijke invulling. De dresscode ligt met smoking en jurken dicht bij kerst en het zorgt ook nog eens voor veel vermaak. Er is een ruim aanbod aan spelletjes om uit te kiezen en er valt ook nog een origineel win element toe te voegen. Iedereen kan bijvoorbeeld een klein bedrag neerleggen voor cadeaus. Er worden 3 prijzen gekocht die je kunt winnen in de diverse Vegas games van die avond. Zo heb je naast leuke herinneringen ook nog eens kans om wat mee naar huis te nemen.

las vegas

kerstfilm marathon
Bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstfilm, hoewel wij van mening zijn dat een kerstfilm altijd kan! Organiseer met je vrienden een toffe marathon om in je favoriete warme kleren en snacks voor de tv te kruipen. Ieder lid van de vriendengroep neemt zijn of haar favoriete film mee om te kijken. Hierdoor leer je elkaar ook nog eens beter kennen! De snacks kunnen worden meegenomen of kunnen jullie natuurlijk lekker samen maken. Genoeg opties voor een avondje genieten. 
Tip: Veel films op de lijst? Maak er een sleepover van! Matrassen en op de grond, deken erbij en allemaal slapen rondom de tv en kerstbomen. 

film kijken

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »