Originele manieren om kerst te vieren

  • 14 / 10 / 2020 0
Originele manieren om kerst te vieren

Kerst is een heerlijk jaarlijks terugkerend feest. Vaak zien we dat de tradities en activiteiten op deze dagen al een tijd vastliggen. Maar misschien is het dit jaar tijd voor originele andere opties?

Meest originele manieren om kerst te vieren

De meeste mensen zijn niet bepaald origineel als het aankomt op kerst. Veel mensen nodigen hun familie uit en besluiten om samen een kerstdiner te eten. Hoewel dit natuurlijk gezellig is, is het ook wel eens leuk om het eens totaal anders aan te pakken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Om je wat beter op weg te helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt met de meest originele manieren om kerst te vieren. Zo weet je dat je deze kerst tenminste echt iets unieks kunt beleven!

Organiseer een winter BBQ 

Bij een BBQ denk je voornamelijk aan de zomer. Echter is het ook mogelijk om een winter BBQ te organiseren. Door middel van een winter BBQ weet je zeker dat je tijdens kerst een heerlijk stuk vlees klaar kunt maken. Dit is net even iets anders dan die standaard kip uit de oven. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat het lastig is om te BBQ’en als het sneeuwt. Het beste is dus om te BBQ’en onder een afdakje. Zolang je het veilig doet en goed op blijft letten op het vlees is een winter BBQ zeker een leuke optie voor met jouw familie of vrienden.

Ga met z’n allen wild kamperen

Dit is een leuke manier om kerst te vieren, al moet je voor deze tip wel een beetje avontuurlijk zijn ingesteld. Door samen te gaan kamperen is het mogelijk om een intiem feest te houden. Het leuke aan wild kamperen is dat je in staat bent om van de ongerepte natuur te genieten. Je hoeft overigens helemaal niet ver weg om dit te kunnen doen. Zo zijn er verschillende plekken in de Ardennen waar je met jouw familie heen kunt gaan om te gaan wildkamperen.

Doe een keer surprises 

Heb je er al eens over nagedacht om tijdens kerst surprises te maken met z’n allen? Dit is een super leuke optie voor de mensen die al voor een langere tijd niet echt meer Sinterklaas vieren. Door de surprises te maken voor je vrienden of familie zorg je ook nog eens voor een hoop voorpret. Het is namelijk altijd leuk om na te denken over de vraag welke soort surprise jij kunt maken. Ook is het leuk om er een speciaal kerstgedicht bij te doen. Het vergt wat werk, maar het is echt leuk om te kiezen.

Kies voor een thema

Hoewel kerst een Christelijk feest is, is het ook eens leuk om eens een speciaal land te kiezen voor je kersthema. Zo zou je bijvoorbeeld eens op kunnen zoeken welke gerechten er tijdens kerst gegeten worden in bijvoorbeeld Engeland of Spanje. Door een ander land te kiezen en door zowel het eten als de activiteiten hierop aan te passen zal je in staat zijn om deze kerst met familie op een unieke manier te kunnen vieren.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »