Er verschijnen in 2020 nieuwe kerstfilms op Netflix

  • 08 / 10 / 2020 0
Er verschijnen in 2020 nieuwe kerstfilms op Netflix

Yeeejj! Nog voor kerst komen er verschillende leuke kerstfilms aan. Can't wait!

De leukste Netflix kerstfilms om te kijken op derde kerstdag!

Zat jij hier ook op te wachten? Er komen weer hele leuke kerstfilms aan op Netflix. In deze tijden van de pandemie kan Netflix niet ontbreken en genieten we elk jaar weer van de leuke kerstfilms. Eindelijk kunnen we een aantal leuke kerstfilms voor jou op een rijtje zetten die in 2020 zullen verschijnen op Netflix. 

Holidate
Vraag jij je ook af wat een ‘holidate’ is? Hierbij beloof je elkaar om samen op date te gaan tijdens alle feestdagen door de jaren heen, waardoor je je nooit alleen hoeft te voelen. Niet alleen voor kerst, maar ook voor Valentijnsdag, Pasen en Halloween. Er komt geen liefde of gevoelens bij kijken, maar een afspraak om niet voortdurend beoordeeld te worden door familie en vrienden. Ook in deze film ontmoeten de twee vreemdelingen Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) elkaar tijdens de holidays. Allebei hebben ze een hekel aan het single leven. Sloane en Jackson zijn allebei de vragen van de familie tijdens de feestdagen beu, totdat de twee vreemdelingen elkaar ontmoeten. Ze beloven elkaars “holidate” te zijn voor alle feestelijke gelegenheden die het jaar zullen voorvallen. Zullen ze toch gevoelens krijgen voor elkaar?

Plan de dag maar alvast vrij! De nieuwe kerstfilm “Holidate” komt woensdag 28 oktober 2020 op Netflix te staan.

Jingle Jangle: A Christmas Journey
Dit jaar verschijnt er een splinternieuwe kerstfilm op Netflix: Jingle Jangle: A Christmas Journey. De film zit vol met magie en fantasie voor het hele gezin. In de stad Cobbleton woont de speelgoedmaker Jeronicus Jangle, die vele fantasierijke uitvindingen ontdekt. Door een van de indrukwekkende uitvindingen stappen hij en zijn kleindochter een hele mooie magische wereld binnen. Ook benieuwd hoe deze magische wereld eruitziet?

Bekijk de film vanaf 13 november op Netflix. Voor een kleine sneakpeak bekijk de magische trailer.

Dash & Lily | Do You Dare?
Imagine, je bent in New York tijdens de feestdagen! Overal hangen mooie lampjes en staan mooi versierde kerstbomen. In de hoop dat voor jou de juiste persoon rondloopt that is meant to be, zo ook bij Dash en Lily. Oehh romantiek! Tijdens de holidays ontmoeten Dash en Lily elkaar en zijn nog maar één uitdaging van elkaar verwijderd op echte liefde. Benieuwd of er echte liefde bestaat tussen Dash en Lily?

De film is te zien op Netflix op 10 november of bekijk alvast de trailer hieronder. Hoe leuk! De film is gebaseerd op de New York Times bestseller "Dash & Lily's Book of Dares". 

The Princess Switch: switched again
Yeejj! Er komt een vervolg op het eerste deel van the Princess Switch! In het eerste deel ontmoet Stacey (Vannessa Hudgens) haar dubbelganger, die de verloofde van de prins van Belgravia is. Samen wisselen ze van leven, waardoor de verloofde een oogje krijgt op de beste vriend van Stacey. Ook in het tweede deel speelt Vanessa Hudgens de hoofdrol, waarin ze nu 3 rollen te spelen heeft. Haar eerste dubbelganger Margaret krijgt het moeilijk met Kevin. Nu is het Stacy haar taak om de dag van hun te redden, voordat de derde dubbelganger, feestmeisje Fiona, opduikt om hun plannen te verhinderen. Gaat het haar lukken?

Wanneer de film op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Ook de trailer is nog niet bekend gemaakt. Als we naar het eerste deel kijken, verwachten we de film midden november op Netflix. In ieder geval hopen we dat de film voor kerst op Netflix verschijnt. Houdt het goed in de gaten!

Christmas on the Square
Heb jij het ook gehoord? The christmas queen Dolly Parton heeft een hoofdrol in de kerstfilm Christmas on the Square. In de film keert een rijke vrouw terug naar haar kleine geboorteplaats, tot de dood van haar vader ervoor zorgt dat ze iedereen voor de feestdagen het dorp uit wil zetten. Door de komst van een engel, die gespeeld wordt door de enige echte Dolly Parton, verandert de vrouw van gedachten. Ook zit de film vol met 14 originele liedjes van Dolly Parton.

De film is te bewonderen op Netflix op 22 november 2020. We kunnen Dolly Parton dan allemaal bewonderen in de nieuwe kerstfilm Christmas on the Square. Helaas is de trailer nog niet te zien, maar die verwachten we zo snel mogelijk te zien. 

The Christmas Chronicles 2
Ben jij ook zo fan van het eerste deel van The Christmas Chronicles? Goed nieuws! Er komt een deel 2 aan van de vrolijke kerstfilm, maar is de verhaallijn van deel 2 van The Christmas Chronicles wel zo vrolijk als we verwachten? Er komt namelijk een mysterieuze indringer langs en dreigt kerst af te schaffen. Hoe gaat de kerstman de verstoring oplossen? 

We kunnen het zien op 25 november 2020 op Netflix. De trailer is bekend en neem gerust een kijkje naar deel 2 van The Christmas Chronicles. 

Kan jij niet wachten tot de nieuwe kerstfilms uitkomen? Ga alvast een kijkje nemen op Netflix tussen de kerstfilms van 2019.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »